Paketi FizioApp

Nova aplikacija koja objedinjuje sve potrebno za vašu djelatnost na jednom mjestu! FizioApp je jedina aplikacija koju ćete trebati, prilagođena je potrebama svojih korisnika, nastala u suradnji sa zdravstvenim ustanovama.

Paketi Fizioapp

Paketi Fizioapp

Jednostavan pregled svih događaja po kartonu zasebno. Medicinska dokumentacija za pacijenta dostupna u svakom trenutku. Putem sigurne veze, s bilo koje lokacije, pristupite pregledu naručenih pacijenata ili naručite pacijenta. Grafički prikazi statističkih podataka u željenom razdoblju. Praćenje evidencije plaćanja po svakom pacijentu.

aplikacija za terapeute

Paketi Fizioapp

Prilagodite aplikaciju sebi

Dizajnirana za vašu specijalnost i djelatnost, bilo da ste samozaposleni, vodite polikliniku ili bolnicu, obrt ili drugi oblik zdravstvene ustanove, naša aplikacija vam olakšava i pojednostavljuje poslovanje. Dostupna je na svim uređajima, na webu i mobitelu, a vaši podaci i podaci i informacije o pacijentima se sigurno pohranjuju u oblaku.

PAKETI

SAMO JA

Broj korisnika: 1
Količina podataka (GB): 5

OSNOVNI

Broj korisnika: 2-5
Količina podataka (GB): 15

STANDARDNI

Broj korisnika: 6-10
Količina podataka (GB): 30

PROŠIRENI

Broj korisnika: 11-20
Količina podataka (GB): 60

NEOGRANIČENI

Broj korisnika: 20+
Količina podataka (GB): 60+

Osnovni moduli

ČEKAONICA

Pregled čekaonice i nadolazećih termina na dlanu

Naručivanje klijenata i organizacija vašeg kalendara nikada nije bila jednostavnija. S našom Čekaonicom naručite pacijenta u svega par sekundi. Aplikacija bilježi dostupnost termina i doktora te u kombinaciji s našim obavijestima nedolasci klijenata na zakazane termine u potpunosti su minimalizirani.

FIZIOTERAPEUTSKI KARTON

Prilagodite stavke kartona na razini cijele aplikacije

Administrator ima potpunu kontrolu koje obrade, koje grupe i stavke će se pojavljivati unutar fizioterapeutskog kartona. Svaka osoba s dozvoljnim pristupom može u potpunosti prilagođavati kartone svojim potrebama, dodavati ili mijenjati stavke kartona. Dodavanje događaja po kartonu nikad nije bilo lakše, a možete i pojedine događaje istaknuti kao bitne.

FIZIOTERAPEUTSKI NALAZI

Pripremite svoje predloške i ubrzajte pisanje nalaza

Stvaranje predložaka nalaza unutar aplikacije je jednostavno i brzo. Nalaze prilagođavamo vama ističući vaše podatke, logotip te ostale bitne informacije. Predloške pišete i kreirate vi sami, te ih u svakom trenutku možete urediti ili brisati.

RASPORED

Uređujte i pregledavajte raspored rada djelatnika

Nudi jednostavan pregled radnog vremena djelatnika u poliklinici. Ovaj koristan alat omogućava vam učinkovito organiziranje vašeg vremena i obaveza kako biste jednostavnije i bolje upravljali radnim danom.

Stvaranje vlastitih predložaka nalaza i izmjene stavki kartona unutar aplikacije je jedna od omiljenih funkcionalnosti naših korisnika. Vaši predlošci su u potpunosti prilagođeni vama i vašoj djelatnosti što povećava kvalitetu vođenja kartona i praćenja terapija te štedi vrijeme vašim zaposlenicima.

Dodatni moduli

FIZIOTERAPEUTSKE TABLICE

FIZIOTERAPEUTSKE TABLICE

Upisivanje početnog, tekućeg i završnog mjerenja

Uz pregled događaja po fizioterapeutskom kartonu, vodite i mjerenja prilikom dolaska, tijekom terapije i prilikom odlaska klijenta kako biste imali evidentirane rezultate vaše terapije.

STATISTIKA

STATISTIKA

Grafički prikaz obrađenih podataka

Kroz modul „Statistika“ aplikacija za Vas prikuplja i analizira sve podatke potrebne za vaše poslovanje i djelatnost kojom se bavite. Omogućen je uvid u ukupan broj ordinacija, dosadašnjih obrada te korisničkih računa.

Analizu možete i ograničiti na određeno razdoblje te dobiti uvid u ukupan broj obrada u tom rasponu, vaših pacijenta te njihovih godišta.

FINANCIJE

FINANCIJE

Pregled čekaonice i nadolazećih termina na dlanu

Nudimo vam potpuni pregled vaših financija, evidenciju svih uplata po klijentu, evidenciju troškova i razliku u iznosima. Jednostavan pregled financijskog stanja svakog klijenta.

FISKALIZACIJA

FISKALIZACIJA

Izdavanje ponuda i računa fizičkim i pravnim osobama

S modulom “Blagajne” naglasak je na efikasnosti i organiziranosti što doprinosi pojednostavljenju naplate pruženih usluga. Stvorite svoj katalog usluga s definiranim cijenama, PDV-om i ostalim potrebnim detaljima.  Unutar modula automatski izdajete i printate račune s vlastitim logom i podacima.

 

Sva medicinska dokumentacija na jednom mjestu.
Neograničen broj pacijenata i neograničen broj nalaza.

Mogućnost dodavanja korisnika i memorije neovisno o paketima.

 

Za sve cijene, kombinaciju paketa i željenih dodatnih modula slobodno nas kontaktirajte i isprobajte sami što vam najviše odgovara na
besplatnoj 3-dnevnoj probi!

Pakete je moguće kombinirati s dodatnim modulima koje imamo u ponudi. Kontaktirajte nas i saznajte koje sve mogućnosti nudimo i njihove cijene te zatražite besplatnu 3-dnevnu probu korištenja aplikacije!

Pogled unutar aplikacije

Sve potrebno za ubrzan i olakšan rad fizioterapeuta na jednom mjestu.

Paketi Fizioapp
lista-pacijenata
status otvoren - aktivan
Paketi Fizioapp
Aplikacija Fizioapp