Modul  fizioterapije

Nova aplikacija koja objedinjuje sve potrebno za obavljanje vaše djelatnosti na jednom mjestu! FizioApp je jedina aplikacija koju ćete trebati, prilagođena je potrebama svojih korisnika, nastala u suradnji sa zdravstvenim ustanovama.


Dizajnirana za vašu specijalnost i djelatnost, bilo da ste samozaposleni, vodite polikliniku ili bolnicu, obrt ili drugi oblik zdravstvene ustanove, naša aplikacija
vam olakšava i pojednostavljuje poslovanje. Dostupna je na svim uređajima, na webu i mobitelu, a vaši podaci i podaci i informacije o pacijentima se sigurno pohranjuju u oblaku.

Jednostavan pregled svih događaja po kartonu zasebno. Medicinska dokumentacija za pacijenta dostupna u svakom trenutku. Putem sigurne veze, s bilo koje lokacije, pristupite pregledu naručenih pacijenata ili naručite pacijenta. Grafički prikazi statističkih podataka u željenom razdoblju. Praćenje evidencije plaćanja po svakom pacijentu.

aplikacija za terapeute

Modul za fizioterapeute

Namijenjeno fizioterapeutima

Modul Fizioterapije FizioApp-a je razvijen u suradnji s fizioterapeutima što ga čini u potpunosti prilagođenim svojim korisnicima i njihovim potrebama. Stvorili smo aplikaciju unutar koje je moguće u potpunosti personalizirati nalaze, kartone, račune i ostalu dokumentaciju prema vašim željama. Aplikaciji se pristupa u jednom kliku, a njena specifičnost je preglednost, praktičnost i lagano korištenje što štedi vaše vrijeme i novac.

Modul za fizioterapeute

Stvaranje vlastitih predložaka nalaza i izmjene stavki kartona unutar aplikacije je jedna od omiljenih funkcionalnosti naših korisnika. Vaši predlošci su u potpunosti prilagođeni vama i vašoj djelatnosti što povećava kvalitetu vođenja kartona i praćenja terapija te štedi vrijeme vašim zaposlenicima.

FIZIOTERAPEUTSKE TABLICE

FIZIOTERAPEUTSKE TABLICE

Upisivanje početnog, tekućeg i završnog mjerenja

Uz pregled događaja po fizioterapeutskom kartonu, vodite i mjerenja prilikom dolaska, tijekom terapije i prilikom odlaska klijenta kako biste imali evidentirane rezultate vaše terapije.

FISKALIZACIJA

FISKALIZACIJA

Izdavanje ponuda i računa fizičkim i pravnim osobama

S modulom “Blagajne” naglasak je na efikasnosti i organiziranosti što doprinosi pojednostavljenju naplate pruženih usluga. Stvorite svoj katalog usluga s definiranim cijenama, PDV-om i ostalim potrebnim detaljima.  Unutar modula automatski izdajete i printate račune s vlastitim logom i podacima.

FIZIOTERAPEUTSKI KARTONI

FIZIOTERAPEUTSKI KARTONI

Prilagodite stavke kartona na razini cijele aplikacije

Administrator ima potpunu kontrolu koje obrade, koje grupe i stavke će se pojavljivati unutar fizioterapeutskog kartona. Svaka osoba s dozvoljnim pristupom može u potpunosti prilagođavati kartone svojim potrebama, dodavati ili mijenjati stavke kartona. Dodavanje događaja po kartonu te njihovo isticanje nikada nije bilo lakše!

STATISTIKA

STATISTIKA

Grafički prikaz obrađenih podataka

Kroz modul „Statistika“ aplikacija za Vas prikuplja i analizira sve podatke potrebne za vaše poslovanje i djelatnost kojom se bavite. Omogućen je uvid u ukupan broj ordinacija, dosadašnjih obrada te korisničkih računa.

Analizu možete i ograničiti na određeno razdoblje te dobiti uvid u ukupan broj obrada u tom rasponu, broj pacijenata te njihovih godišta.

FINANCIJE

FINANCIJE

Potpuni pregled financija

Nudimo vam potpuni pregled vaših financija, evidenciju svih uplata po klijentu, evidenciju troškova i razliku u iznosima. Jednostavan pregled financijskog stanja svakog klijenta.

FIZIOTERAPEUTSKI NALAZI

FIZIOTERAPEUTSKI NALAZI

Pripremite svoje predloške i ubrzajte pisanje nalaza

Stvaranje predložaka nalaza unutar aplikacije je jednostavno i brzo.

Nalaze prilagođavamo vama ističući vaše podatke, logotip te ostale bitne informacije, a vi sami kreirate predloške. Svaki korisnik može napisati svoje predloške, uređivati ih u svakom trenutku ili brisati.

NARUČIVANJE KLIJENATA

NARUČIVANJE KLIJENATA

Pregled čekaonice i nadolazećih termina na dlanu

Naručivanje klijenata i organizacija vašeg kalendara nikada nije bila jednostavnija. S našom Čekaonicom naručite pacijenta u svega par sekundi. Aplikacija bilježi dostupnost termina i doktora te u kombinaciji s našim obavijestima nedolasci klijenata na zakazane termine u potpunosti su minimalizirani.

Pogled unutar aplikacije

Sve potrebno za ubrzan i olakšan rad fizioterapeuta na jednom mjestu.

Modul za fizioterapeute

Modul za fizioterapeute

prijava - lozinka vidljiva
lista-pacijenata
status otvoren - aktivan
ažuriranje
Modul za fizioterapeute